Termeni legali

Aici gasiti toate informatiile legale despre serviciile pe care le oferim


In aceasta sectiune veti gasi toate informatiile necesare. Termeni si conditii de utilizare (TCU), utilizare acceptabila (AUP), politici de confidentialitate, conditiile de inregistrare a domeniilor precum si alti termeni specifici serviciilor din oferta noastra comerciala. In masura in care aveti intrebari legate de termenii legali, va rugam sa ne contactati in scris catre departamentul legal. 

Termeni Universali de Utilizare a Serviciilor

Termeni si Conditii de Utilizare

Politici Generale

Politica de Confidențialitate
30 de zile banii inapoi. Politica de returnare a sumelor achitate.
Angajament de Calitate

Domenii

Registrul român de domenii .ro, RoTLD anunță că în data de 1 martie 2018, a implementat sistemul de înregistrare și mentenanță anuala pentru domeniile ".ro". Acestea se vor înregistra sau reînnoi pe o perioadă limitată de timp, minim 1 an și maxim 10 ani. Pentru reînnoirea numelor de domenii, posesorii trebuie să achite contravaloarea serviciului de mentenanță anuală, pentru perioada dorită, prin partenerul RoTLD care administrează domeniul.

Domeniile web sunt inregistrate de SofteSS 21, in calitate de Registrar, in numele clientului pe numele clientului respectand termenii, conditiile si regulile de inregistrare a fiecarei autoritati nationale sau internationale. SofteSS 21 nu are putere de decizie in modificarea acestor termeni. La fel ca si titularul dreptului de folosinta a domeniului, SofteSS 21 este obligata respecte regulile de mai jos. In acest sens, legaturile de mai jos te vor redirectiona catre site-urile autoritatilor.

ROTLD. Reguli de Inregistrare
ROTLD. Contract pentru Inregistrare
ICANN. Rezolvarea Disputelor (Engleza)
ICANN. Materiale de informare a proprietarului ale Registrantului (Engleza)
CANN. Drepturi si responsabilitati ale Registrantului (Engleza)
ICANN. Beneficii si responsabilitati ale Registrantului (Engleza)

Gazduire Web (Enduser si Reseller)

Gazduire Web. Politica de Trimitere a Email-urilor

Domenii .ro Domenii .eu Domenii .com Domenii .net Domenii .org Domenii .biz Domenii .info Domenii .name