Politica de Confidentialitate

Protectia Datelor Personale

SC SofteSS 21 SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 27010.

Conform Regulamentulului General privind Protecția Datelor (GDPR) SC SofteSS 21 SRL in calitate de operator si procesator de date are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

1. SC SofteSS 21 SRL prelucreaza datele cu caracter personal ale Utilizatorilor, prelucrarea efectuandu-se cu respectarea legislatiei in vigoare, confidentialitatea datelor cu caracter personal si dreptul la viata private fiind garantate.

2. Vom prelucra datele cu caracter personal într-o manieră conformă cu Regulamentul EU 2016/679; temeiul legal fiind încheierea și executarea contractului în cazul procesării comenzilor (conform Art. 6 alin. (1) lit. (b), din GDPR).

Prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul incheierii si executarii Contractului. Datele cu caracter personal prelucrate furnizate de dvs:

 • numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nasterii, și detaliile privind comenzile transmise catre SofteSS 21.

Colectăm și înregistrăm automat prin intermediul siteul-ui nostru www.softess21.ro următoarele informații referitoare la dvs:

 • adresa de IP utilizata de computerul dvs. pentru a se conecta la internet, furnizorul dvs. de internet tipul de browser folosit si versiunea acestuia, sistemul de operare si platforma folosita, paginile si fisierele pe care le-ati accesat de pe site-ul nostru, setarea fusului orar.
 • informatii despre vizita dvs: data si ora ultimei accesari, duratea vizitei, informatii despre vizita dvs.
 • informatii despre profil cum sunt numele de utilizator si parola, cumparaturi / comenzi.
 • informatii despre cum utilizati serviciile noastre si site-ul www.softess21.ro

Aceste date vor fi prelucrate in scopul executarii prezentului Contract, respectiv pentru prestarea serviciilor si produselor conform ofertei curente, inregistrarea domeniilor web in numele clientilor si conform comenzilor acestora, facturare si incasarea valorii Serviciilor, relatii cu clientii, verificarea si recuperarea debitelor, orice alte prelucrari necesare pentru buna desfasurare a relatiei contractuale.

Datele dvs. Sunt gazduire pe servere din SUA si va asiguram ca sunt in siguranta si raman proprietatea dvs. Datele dvs. vor fi transferate in strainatate doar in cazul in care comandati servicii de inregistrarare a domeniilor internationale sau inregistrare a certificatelor SSL sau alte servicii pe care dvs. le comandati.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate, ori pentru inregistrarea domeniilor pe numele dvs (in calitate de client). Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului, ori inregistrarea domeniilor comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare/administrare a domeniilor web sau partenerilor acestora, împuterniciți către care am externalizat furnizarea anumitor servicii din Romania sau din afara ei sau a Uniunii Europene/Spațiului Economic European autoritatilor si institutiilor publice abilitate, la solicitarea acestora, in conformitate cu dispozitiile legale.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate și prelucrate pentru o perioadă necesară pentru a atinge scopul prelucrării.

3. Prelucrarea datelor cu caracter personal în scop promotional (marketing). Datele cu caracter personal furnizate, dar si alte informatii furnizate de Beneficiar, prin prezentul contract (cum ar fi: adresa de e-mail, nr. fax, nr. mobil, nr. telefon fix ) vor putea fi prelucrate de SC SofteSS 21 SRL cu respectarea drepturilor Utilizatorilor, in special a dreptului de informare si opozitie, in urmatoarele scopuri:

 • remarketing si urmarirea utilizatorilor
 • efectuarea de comunicari comerciale
 • comunicarea privind statusul serviciilor prestate la solicitarea clientului sau cand este considerata o necesitate ( de ex in cazul unei probleme tehnice sau neautorizate ) pentru produsele si serviciile SC SofteSS 21 SRL.

4. Drepturile Utilizatorului cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate. Utilizatorul are urmatoarele drepturi privind datele cu caracter personal furnizate:

 • Dreptul la informare – puteți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor dvs. personale
 • Dreptul la rectificare – puteți rectifica datele personale inexacte sau le puteți completa;
 • Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteți obține ștergerea datelor, in cazul în care prelucrarea acestora nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege;
 • Dreptul la restricționarea prelucrării – puteți solicita restricționarea prelucrării in cazul in care contestați exactitatea datelor, precum si în alte cazuri prevăzute de lege;
 • Dreptul de opoziție – vă puteți opune în special, prelucrărilor de date care se întemeiază pe interesul nostru legitim;
 • Dreptul la portabilitatea datelor – puteți primi, în anumite condiții, datele personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format care poate fi citit automat sau puteți solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator
 • Dreptul de a depune plângere – puteți depune plângere fată de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Natională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
 • Dreptul de retragere a consimțământului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiază pe consimțământul dvs., acesta poate fi retras oricând. Retragerea consimțămânțului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând in continuare valabilă;
 • Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteți cere și obține intervenția umană cu privire la respectiva prelucrare sau vă puteți exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc in mod gratuit si fara nici o justificare si sa solicitati stergerea datelor. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti:

 • adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata transmisa la adresa:
  In atentia: Departamentului Juridic
  SC SofteSS 21 SRL
  Str. Valea Aurie, nr.3, ap.21, loc. Sibiu
  550148 Sibiu, Romania
 • suna la numarul de telefon:  0726550713
 • trimite e-mail la: legal@softess21.ro

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Domenii .ro Domenii .eu Domenii .com Domenii .net Domenii .org Domenii .biz Domenii .info Domenii .name