Google AdWords | Promovați afacerea pe internet!

Acum aveți posibilitatea să vă promovați afacerea pe internet prin intermediul programului de publicitate Google AdWords.

Modul de funcționare Google AdWords

Dvs. creați anunțurile

Cuvintele cheie reprezintă elementele pe care le caută utilizatorii pe Google. Dvs. creați anunțurile și alegeți cuvintele cheie, care sunt reprezentate de cuvinte sau expresii asociate afacerii proprii.

Anunțurile dvs. apar pe Google

Atunci când utilizatorii efectuează căutari pe Google utilizând unul dintre cuvintele dvs. cheie, anunțul propriu poate apărea lângă rezultatele căutarii. Acum faceți publicitate pentru o audiență care este deja interesată de dvs.

Dvs. atrageți clienții

Utilizatorii pot face clic pe anunț pentru a efectua o achiziție sau pentru a afla mai multe despre dvs.

De ce funcționează

Google AdWords vă oferă:

Acoperire vizată

Acum puteți afișa publicitate persoanelor care efectuează căutari pe Google. Chiar dacă apăreți deja în rezultatele căutarii Google, AdWords vă poate ajuta să vizați noi segmente de public pe Google și în rețeaua noastră de publicitate.

Un grad mai mare de control

Puteți modifica anunțurile și puteți ajusta bugetul până la obținerea rezultatelor dorite. De asemenea, puteți afișa diverse formate de anunț și puteți chiar direcționa anunțurile spre anumite limbi și locații geografice.

Valoare care poate fi măsurată

Nu există cheltuieli minime impuse sau un angajament privind durata. Iar cu ajutorul opțiunii cost-pe-clic, sunteți taxat numai dacă utilizatorii fac clic pe anunțurile dvs. Aceasta înseamnă că fiecare leu din bugetul dvs. vă ajută să obțineți noi clienți potențiali.

Costuri și plată

Sunteți îngrijorat cu privire la costuri? Nu vă faceți griji, AdWords vă oferă control total asupra cheltuielilor dvs.

Stabiliți bugetul

Nu există nicio cerință de cheltuieli minime – dvs. decideți cât plătiți pentru AdWords. De exemplu, puteți stabili un buget zilnic de cinci dolari și un cost maxim de zece cenți pentru fiecare clic pe anunțul dvs.

Evitați presupunerile

Noi furnizăm traficul cuvintelor cheie și estimările costurilor pentru ca dvs. să puteți lua decizii informate cu privire la alegerea cuvintelor cheie și la maximizarea bugetului.

Plătiți numai pentru rezultate

Sunteți taxat numai dacă cineva face clic pe anunțul dvs., nu dacă acesta este afișat. Opțiunile de plată pentru Google Adwords variază în funcție de țară și de monedă.
Taxă pentru deschidere de cont Google Adwords - 0 RON.
Comision de administrare campanie Google Adwords - 21% din bugetul de publicitate + t.v.a.

Pentru afacerile locale

Direcționare locală și regională!

Setați ca anunțurile dvs. să fie afișate numai persoanelor care efectuează căutari într-o anumită regiune. Acum este simplu să vizați clienții online pe o rază de, să spunem, 25 km de dvs. Definiți o zonă personalizată pe care să o vizați pentru afacerea dvs. Promovați locația proprie cu ajutorul anunțurilor de afaceri locale.

Promovați afacerea pe internet!

Completați formularul următor pentru a primi o cotație de preț:

Nume* Numele firmei
E-mail* Telefon
Adresă website http:// Buget estimat
Cuvinte cheie sau fraze cheie
scrieți fiecare cuvânt cheie sau frază cheie pe un singur rând
Cod de siguranță*
Captcha