Acordul de Confidențialitate

Acordul de Confidențialitate


S.C. SOFTESS 21 S.R.L. este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. 27010.
Vom colecta și vom folosi informații colectate prin intermediul site-ului nostru numai în termenii stipulați aici respectând dreptul fiecărui individ la confidențialitate.

Colectarea informațiilor

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice S.C. SOFTESS 21 S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor este: reclamă, marketing și publicitate și servicii de comunicații electronice. Dacă doriți să primiți informații despre produsele, serviciile, evenimentele etc., oferite de SofteSS 21 aveți posibilitatea de a opta (DA / NU) folosind formularul de comandă. S.C. SOFTESS 21 S.R.L. colectează informații prin intemediul site-ului nostru www.softess21.ro. Colectăm și înregistrăm automat următoarele informații referitoare la vizitatorii noștri:
Furnizorul dumneavoastră de internet.
Referință (pagina web de la care ne contactați).
Tipul de browser folosit.
Informații legate de sistemul de operare folosit pe calculatorul dumneavoastră.
Paginile și fișierele pe care le-ați vizualizat pe site-ul nostru.

Colectăm de asemenea unele informații identificabile personal pe care utilizatorii noștri le divulgă. S.C. SOFTESS 21 S.R.L. nu se adresează copiilor și nu cerem copiilor sub 14 ani să divulge informații personale.

Informații utilizate

Informațiile colectate de S.C. SOFTESS 21 S.R.L. vor fi folosite la dezvoltarea unor legături normale și eficiente cu dumneavoastră. Numai utilizatorii care ne vor furniza informațiile necesare vor beneficia de serviciile noastre.
Nu împărțim date indentificabile cu părți terțe.
Dacă regulamentul cu privire la colectarea informațiilor sau a utilizatorilor se schimbă, aceste schimbări se vor plasa doar în acest document.

Accesul la informație

S.C. SOFTESS 21 S.R.L. menține acuratețea informațiilor prin metode standard de colectare și contabilitate. Informația este ținută în baza noastră de date pentru scopuri legale pe o perioadă de 3 ani de la ultima dată de la înregistrare.

Rezolvarea divergențelor

Dacă apar divergențe, utilizatorii pot contacta S.C. SOFTESS 21 S.R.L. vizitând pagina noastră de contact. Dorim rezolvarea oricăror divergențe cât mai repede și mai eficient. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail legal@softess21.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.
Domenii .ro Domenii .eu Domenii .com Domenii .net Domenii .org Domenii .biz Domenii .info Domenii .name